Waarom autoreclame in Zwolle?

Ziet u dagelijks meerdere auto’s met reclame rondkijken? Autoreclame is één van de populairste soorten van reclame. Waarom is autoreclame eigenlijk zo populair? Wij zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje:

 1. Autobelettering zorgt gemiddeld voor 160.000 contactmomenten per maand. Dat zijn bijna 2 miljoen impressies per jaar! Aldus het CBS in recent onderzoek.
 2. Met zijn allen staan we helaas veel in de file. Maar juist in de file is autoreclame erg effectief. Vooral de achterruit en de achterzijde van de auto zijn opvallende plaatsen voor auto- of vrachtwagenbelettering.
 3. Goede autoreclame wordt over het algemeen beter en langer onthouden dan reclamefolder of posters.
 4. Het vergt een eenmalige investering die jarenlang meegaat. Relatief gezien is autoreclame daardoor goedkoop wanneer je het vergelijkt met andere reclamemethodes zoals drukwerk of relatiegeschenken.
 5. Autoreclame zorgt voor herkenning. Wanneer de auto voor het bedrijfspand staat, draagt het bij aan uw buitenreclame. Daarnaast ziet het er professioneel uit en informeert het.
 6. Het is bij uitstek een goede manier om de doelgroep in uw regio te bereiken.
 7. Autoreclame is compleet op maat leverbaar. Alles is mogelijk, denk aan diverse kleurencombinaties, groot, klein, overgangen etc. Daarnaast maakt het niet uit of alleen de auto of ook de ramen beletterd moeten worden.
 8. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van magneetstickers. Door het gebruik van magneetstickers, bepaalt u zelf wanneer u rondrijdt met reclame. De magneten zijn eenvoudig aan te brengen. Denk eens ‘out of the box’ en ga voor magnetische visitekaartjes die u aan uw auto bevestigd!
 9. Autoreclame verzorgen wij ook in de vorm van carwrapping. De auto wordt ingeplakt met folies. Carwrapping is goedkoper dan het spuiten van de auto. Ook beschermt de folie de lak waardoor de auto er weer als nieuw uitziet wanneer u de folie verwijderd.
Autoreclame Zwolle
Autoreclame Zwolle

Schakel I AM Reclame in

Wilt u I AM Reclame inschakelen voor de autoreclame in Zwolle? Er zijn meerdere redenen waarom u er goed aan doet om te kiezen voor ons:

 • Wij komen altijd bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en een passend advies te geven.
 • Het idee komt van ons, dus u kunt rekenen op veel creativiteit.
 • We maken een compleet voorstel waarin wij u voorzien van ontwerp tot aan creatie en bevestigen.
 • Prijs, levertijd en materialen overleggen wij altijd met u. Wij adviseren, u beslist.
 • Wij zorgen altijd voor een oplossing die past binnen uw budget.
 • Attentiewaarde is ons uitgangspunt!

Regel autoreclame in Zwolle vandaag nog

Wilt u ook dat uw auto bijna 2 miljoen impressies per jaar krijgt? Neem contact op met I AM Reclame zodat we uw wensen kunnen doornemen. U kunt ons bellen op: 038 454 74 78, via de mail: info@iamreclame.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag over de autoreclame in Zwolle!

Autoreclame Zwolle

Binnen één uur teruggebeld!

  Voorbeelden