Waarom autoreclame?

Als u goed oplet dan ziet u elke dag wel auto’s rondrijden met reclame. Het is namelijk ook één van de meest voorkomende soorten van reclame. En dat is niet zomaar. Maar waarom is het zo populair? I AM reclame zet voor u de belangrijkste reden op een rijtje.

 1. Gemiddeld zorgt het autobelettering voor 160.000 contactmomenten per maand. Dat zijn bijna 2 miljoen impressies per jaar! Aldus het CBS in recent onderzoek.
 2. We staan met zijn allen helaas veel in de file. Maar juist in de file is autoreclame erg effectief. Vooral de achterruit en de achterzijde van de auto zijn opvallende plaatsen voor auto- of vrachtwagenbelettering.
 3. Goede autoreclame wordt over het algemeen beter en langer onthouden dan reclamefolders of posters.
 4. Het vergt een éénmalige investering die vervolgens jarenlang meegaat. Relatief gezien is autoreclame daardoor goedkoop wanneer je het vergelijkt met andere reclamemethodes zoals drukwerk of relatiegeschenken.
 5. Autoreclame zorgt voor herkenning. Wanneer de auto voor het bedrijfspand staat draagt het bij aan uw buitenreclame. Daarnaast ziet het er professioneel uit en informeert het.
 6. Het is bij uitstek een goede manier om de doelgroep in uw regio te bereiken.
 7. Autobelettering is compleet op maat leverbaar. Er is van alles mogelijk. Denk aan diverse kleurcombinaties, groot, klein, overgangen etc. Het maakt daarnaast niet uit of alleen de auto of ook de ramen beletterd moeten worden.
 8. Het is mogelijk om gebruik te maken van magneetstickers. Door het gebruik van magneetstickers bepaalt u zelf wanneer u rondrijdt met reclame. De magneten zijn daarnaast eenvoudig aan te brengen. Denk eens ‘out of the box’ en bestel magnetische visitekaartjes die u aan uw auto bevestigd!
 9. Autoreclame kan ook in de vorm van carwrapping. De auto wordt dan helemaal ingeplakt met folies. Carwrapping is goedkoper dan het spuiten van uw auto. Daarnaast beschermd de folie de lak waardoor de auto er weer als nieuw uitziet wanneer u de folie verwijderd.
Autoreclame Zwolle
Autoreclame Zwolle

Waarom kiezen voor I AM reclame?

Wilt u I AM Reclame inschakelen voor autoreclame? Er zijn meerdere redenen waarom u er goed aan doet om te kiezen voor ons:

 • Wij komen bij u ter plaatse.
 • Het idee komt altijd van ons, dus onze creativiteit!
 • We maken een compleet voorstel.
 • Prijs, levertijd en materialen altijd in overleg met u. Wij adviseren u beslist.
 • Altijd een oplossing die past binnen uw budget
 • Gevestigd in Zwolle maar gespecialiseerd in autoreclame door heel Nederland.
 • Ons uitgangspunt is attentiewaarde!

Vragen over autoreclame?

Is autoreclame mogelijk op iedere auto?

Ja, autoreclame is op elke auto mogelijk. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Wat kost autoreclame?

Autoreclame is mogelijk met ieder budget. Voor meer informatie over de kosten van autoreclame kunt u ons bellen op 038 454 74 78.

Hoelang blijft autoreclame zitten?

Autoreclame wordt door ons gemaakt van de beste materialen hierdoor blijft het zeker 5-8 jaar mooi op de auto of bedrijfswagen zitten.

Autoreclame Zwolle
Autoreclame Zwolle

Regel autoreclame vandaag nog!

Wilt u ook dat uw auto bijna 2 miljoen impressies per jaar krijgt? Neem dan contact met I AM reclame op zodat we samen uw wensen kunnen doornemen. We zijn te bereiken via de telefoon: 038 454 74 78, via de mail: info@iamreclame.nl of kom gerust eens langs bij ons in Zwolle. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag over de autoreclame.

Binnen één uur teruggebeld!

  Voorbeelden