Wat is gevelreclame?

Gevelreclame zijn alle uitingen van reclame die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Dat kunnen uithangborden, naambordjes, lichtreclame, gevelletters, raamstickers of opgespannen doeken zijn. Goede gevelreclame verhoogd de attentiewaarde en de herkenbaarheid van uw bedrijf in Raalte.

Gevelreclame is de eerste indruk van uw bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. Het is dus het visitekaartje van uw bedrijf. Gevelreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht wordt gebracht bij voorbijgangers en het geeft uw pand een professionele en herkenbare uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de gevelreclame aansluit bij uw huisstijl en dat zowel de locatie als de ondergrond bepalend is bij het kiezen van de juiste soort. Wij kunnen voor u het gehele proces uitvoeren: van ontwerp tot creatie en bevestiging.

Gevelreclame Raalte
Gevelreclame Raalte

Hoe gaan wij te werk met gevelreclame in Raalte?

Als u ons inschakelt om de gevelreclame in Raalte te plaatsen, dan komen wij altijd eerst bij u ter plaatse om de huidige situatie te bekijken, te overleggen en om alvast het één en ander op te meten. Wij vinden het belangrijk dat de boodschap (gevelreclame) in staat is om de aandacht van de voorbijganger en (toekomstige) klanten te trekken. Nadat wij bij u zijn geweest, zullen wij komen met ideeën en dit werken wij uit tot een concreet voorstel. Als u het voorstel heeft goedgekeurd gaan we aan de slag om de gevelreclame zo snel mogelijk te plaatsen zodat uw bedrijf zichtbaar wordt.

Waarom I AM Reclame inschakelen?

I AM Reclame is uw communicatiebureau die graag verrassende en verfrissende gevelreclame in Raalte maakt. Wij spelen in op de versnellende veranderingen en behoeften op de commerciële markt, en een pakkende boodschap op de juiste plaats zodat uw (potentiële) klanten overtuigd worden.

De gevelreclame in Raalte regelen wij van ontwerp tot de realisatie. Dit doen wij al jaren en met succes! Wij staan voor persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit. Of het nu gaat om een klein reclamebord, compleet nieuwe huisstijl of de visuele aankleding van uw pand, wij zijn flexibel en veelzijdig.

Naast gevelreclame kunnen wij ook lichtreclame of autoreclame voor u maken:

  • Lichtreclame is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Met lichtreclame wordt u op grotere afstand sneller herkend.
  • Wist u dat autoreclame zorgt voor 160.000 contactmomenten per maand? Dat zijn bijna 2 miljoen impressies per jaar!
Gevelreclame Raalte
Gevelreclame Raalte

Ook starten met gevelreclame in Raalte?

Vindt u dat de zichtbaarheid van uw bedrijf beter kan, of wilt u dat wij met u gaan meedenken hoe uw bedrijf beter in beeld kan worden gebracht? Wij denken graag met u mee en regelen de gevelreclame van ontwerp tot realisatie zodat u er geen werk mee heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen, wij beantwoorden graag uw vragen over de gevelreclame in Raalte.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

    Voorbeelden