Waarom gevelreclame?

Gevelreclame geeft uw pand een professionele, herkenbare uitstraling en brengt uw bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht bij passanten. I AM reclame begrijpt dat de uitstraling van de gevelreclame moet aansluiten bij uw huisstijl en dat de locatie alsmede de ondergrond bepalend is bij het kiezen van de juiste soort. Wilt u bijvoorbeeld verlicht of onverlichte reclame, een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een spandoekframe?

Over gevelreclame

Onder gevelreclame vallen alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Deze vorm van buitenreclame kan bestaan uit uithangborden, naambordjes, lichtreclame, gevelletters, raamstickers of opgespannen doeken. Zoals gezegd verhoogd gevelreclame de attentiewaarde, het verhoogt de herkenbaarheid van het pand en van het bedrijf dat er gevestigd is. I AM reclame kan voor u het gehele proces van ontwerp tot creatie en bevestiging uitvoeren.

Gevelreclame Zwolle
Gevelreclame Zwolle

De werkwijze van I AM reclame

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan komen we altijd eerst bij jou ter plaatse om de huidige situatie te bekijken, te overleggen en om alvast het één en ander op te meten. Het draait bij ons om de attentiewaarde, oftewel de mate waarin de boodschap in staat is om de aandacht van de voorbijganger en klanten te trekken. We zullen daarom daarna komen met ideeën en werken dit uit tot een concreet voorstel. Wanneer het voorstel is goedgekeurd gaan we aan de slag om de gevelreclame zo snel mogelijk te plaatsen.

Gevelreclame is veelzijdig

Gevelreclame is veelzijdig. U kunt bijvoorbeeld denken aan een uiting boven de deur/raam, maar ook aan reclamebelettering op de ramen, een uithangbord of aan lichtreclame. I AM reclame heeft veel ervaring met het plaatsen van reclame aan de gevel. Mede daardoor weten we heel goed of het nodig is om een vergunning of goedkeuring aan te vragen bij het wijzigen van uw gevel. Wij zijn een creatieve partij en we zullen altijd met ideeën komen om voor u de gevelreclame te maken die zorgt voor de juiste attentiewaarde.

Vragen over gevelreclame?

Wat kost gevelreclame?

Voor ieder budget bieden wij gevelreclame. De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal, met verlichting of zonder verlichting, of alleen een bord met tekst etc. Bij ons zijn de mogelijkheden groot. Neem contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken en een kostenindicatie kunnen opgeven.

Heb ik een vergunning nodig voor gevelreclame?

In 50% – 60% van de gevallen is er geen vergunning nodig. Wanneer u verlichte reclame wil in een woonwijk of binnenstad, is er vaak wel een vergunning nodig. Ook is het afhankelijk van de grootte van het bord. Wij kunnen u daar meer informatie en advies over geven. Mocht een vergunning nodig zijn, dan regelen wij dat voor u!

Is gevelreclame mogelijk op iedere ondergrond?

Ja, gevelreclame is mogelijk op iedere ondergrond.

Wat is de levertijd van gevelreclame?

De levertijd van gevelreclame is altijd in overleg. Gemiddeld heeft verlichte reclame een levertijd van 6 weken, onverlichte gevelreclame ongeveer 2 weken. Binnen deze periode is de gevelreclame ook gemonteerd.

Gevelreclame Zwolle
Gevelreclame Zwolle

Een totaaloplossing

I AM Reclame kan uw gevelreclame zowel ontwerpen als aanbrengen. Alle kleuren, maten en lettertypes zijn in principe mogelijk. Graag adviseren wij u persoonlijk over de diverse mogelijkheden voor uw pand. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Waarom gevelreclame van I AM reclame?

  • I AM reclame komt ter plaatse.
  • We bedenken zelf het idee, hier hoeft u niks voor te doen.
  • Een compleet voorstel voor de gevel.
  • De prijs, levertijd en materialen altijd in overleg. Zo komen we tot een perfect advies.
  • Altijd een oplossing voor uw gevel binnen uw budget.
  • Gevestigd in Zwolle, maar gespecialiseerd in gevelreclame door heel Nederland.
  • Het uitgangspunt is attentiewaarde!

Kom vandaag nog in contact

Wilt u graag starten met reclame aan uw bedrijfspand of wilt u de huidige gevelreclame vervangen? Bel of mail ons vandaag dan nog voor een vrijblijvend gesprek. We zijn te bereiken via de telefoon: 038 454 74 78, via de mail: info@iamreclame.nl of kom gerust eens langs bij ons in Zwolle. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag over gevelreclame.

Binnen één uur teruggebeld!

    Voorbeelden