Wat is lichtreclame?

Lichtreclame is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Dit is ontstaan doordat bedrijven ook in het donker willen profileren. Tegenwoordig zie je twee soorten lichtreclame: neonlichtreclame en ledlichtreclame. Het licht van neon-lichtreclame wordt veroorzaakt door gasontlading in een buis gevuld met neongas. LED is de opvolger van de neonbuis. De huidige ledlampen kunnen de neonlampen redelijk vervangen, al hebben de duurdere merken een lichtopbrengst en levensduur als die van neonbuizen.

Lichtreclame Borne
Lichtreclame Borne

Waar moet u aan denken met lichtreclame in Borne?

Bij lichtreclame in Borne is het belangrijk om met de volgende twee zaken rekening te houden:

 1. Vergunning: een vergunning is onmisbaar wanneer je een wijziging wilt aanbrengen in uw gevelreclame. I AM Reclame weet precies welke informatie de gemeente nodig heeft bij een dergelijke aanvraag en wij kunnen hierbij ondersteunen.
 2. Statische berekening: een statische berekening is ontzettend belangrijk bij het plaatsen van een neon lichtreclame op het dak. Uit deze berekening blijkt namelijk of het dak geschikt is voor plaatsing van de lichtreclame. Bij de berekening wordt gekeken naar betonbelast, windkracht en dakconstructie. Ook hierbij helpen wij u natuurlijk.

Waarom kiest u voor I AM Reclame?

Voor lichtreclame in Borne zijn wij de juiste partij. Van ontwerp tot realisatie is hetgeen wij als reclamebureau al jaren graag doen. Persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken verrassende en verfrissende lichtreclame om u te verbinden met uw doelgroep. Daarmee spelen wij in op de versnellende veranderingen en behoeften op de commerciƫle markt en een pakkende boodschap op de juiste plaats. Daarnaast:

 • Komen wij altijd ter plaatse;
 • Komt het idee altijd van ons, dus onze creativiteit;
 • Maken wij een compleet voorstel;
 • Is de prijs en levertijd altijd in overleg maar met een perfect advies;
 • Is de prijs altijd in overleg i.v.m. met het budget;
 • Is het uitgangspunt altijd de attentiewaarde!

Naast lichtreclame kunt u bij ons ook terecht voor gevelreclame of autoreclame:

 • Gevelreclame zijn alle uitingen van reclame die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Dat kunnen uithangborden, naambordjes, lichtreclame, gevelletters, raamstickers of opgespannen doeken zijn.
 • Met autoreclame brengt u uw bedrijf bij iedereen in beeld waar u maar rijdt. Gemiddeld zorgt autoreclame voor bijna 2 miljoen impressies per jaar!
Lichtreclame Borne
Lichtreclame Borne

Afspraak maken voor lichtreclame in Borne?

Lichtreclame in Borne verhoogt de attentiewaarde van uw bedrijf. Door middel van lichtreclame wordt u op grotere afstand sneller herkend en u krijgt hiermee een geweldige uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame van uw bedrijf? Neem contact op met I AM Reclame, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Bel, mail of vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden uw vragen over de lichtreclame in Borne.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Voorbeelden