Waarom lichtbakken?

Lichtbakken reclame zorgt ervoor dat de attentie van uw bedrijf wordt vergroot. Met lichtbakken reclame bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week zichtbaar. Door middel van lichtbakken wordt u op grotere afstand sneller herkend en uw bedrijf krijgt hiermee een geweldige uitstraling. De lichtbakken reclame is mogelijk in alle kleuren acrylaat (kunststof) of aluminium.

Over lichtbakken reclame

Lichtbakken is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Lichtbakken worden van binnenuit verlicht met LED. De LED verlichting kan in verschillende kleuren en sterktes. Er is ontzettend veel mogelijk, iedere vorm, tekst of logo kunnen wij in de lichtbakken maken. De reclame kan gemonteerd worden aan de gevel of op het dak.

Soorten lichtbakken

Bij I AM Reclame is er ontzettend veel mogelijk. De lichtbakken reclame kan in elke vorm worden gemaakt, zoals rond, ovaal, rechthoekig of vierkant. Wanneer u iets anders wilt dan de ‘standaard’ vormen, kunnen wij de lichtbakken in andere vormen maken. Dit kan van groot, tot klein, zoals u het wil. Daarnaast is het mogelijk om zowel enkelzijdig als dubbelzijdig de reclame in de lichtbakken te maken.

Lichtbakken
Lichtbakken

Waar moet u op letten bij lichtbakken?

Als u kiest voor lichtbakken reclame in combinatie met neon verlichting dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

1. Vergunning: een vergunning is nodig wanneer u een wijziging wilt aanbrengen in uw lichtbakkenreclame. Wij weten precies welke informatie de gemeente nodig heeft bij een aanvraag en kunnen u hierbij ondersteunen.

2. Statische berekening: een statische berekening is enorm belangrijk bij het plaatsen van een lichtbakken reclame. Uit deze berekening moet namelijk blijken of het dak geschikt is voor plaatsing van de lichtbakken. Bij de statische berekening wordt onder andere rekening gehouden met betonbelast, windkracht en dakconstructie. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Waarom kiest u voor I AM reclame?

  • I AM reclame komt ter plaatse.
  • Ons idee, onze creativiteit dus hier heeft u geen werk mee.
  • Een compleet voorstel voor de lichtbakken.
  • De prijs, levertijd en materialen zijn altijd in overleg. Zo komen we tot een perfect advies.
  • Altijd een oplossing binnen uw budget.
  • Het uitgangspunt is attentiewaarde!

Regel de lichtbakken vandaag nog!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van lichtbakken voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of hieronder het contactformulier invullen. Wij helpen en denken graag met u mee over de geschikte lichtbakken reclame.

Lichtbakken