Waarom lichtreclame?

Lichtreclame verhoogt de attentiewaarde van uw bedrijf. Door middel van lichtreclame wordt u op grotere afstand sneller herkend en u krijgt hiermee een geweldige uitstraling. Ook in freesletters kunnen we uw reclame prachtig weergeven op uw bedrijfspand. In alle kleuren acrylaat (kunststof), of aluminium vervaardigen we uw huisstijl en monteren deze op de gevel met afstandhouders. Denk ook eens aan de vele mogelijkheden om uw reclame in full color te presenteren!

Over lichtreclame

Lichtreclame is buitenreclame in de vorm van lichtgevende objecten. Het is ontstaan omdat bedrijven zich ook in het donker goed willen profileren. Tegenwoordig zie je nog twee soorten lichtreclame, neonlichtreclame en ledlichtreclame. Het licht van neon-lichtreclame wordt veroorzaakt door gasontlading in een buis gevuld met neongas. LED is de opvolger van de neonbuis. De huidige ledlampen kunnen de neonlamp redelijk vervangen, al hebben alleen de duurdere merken les een lichtopbrengst en levensduur als die van neonbuizen.

Lichtreclame Zwolle
Lichtreclame Zwolle

Waar moet u rekening mee houden?

Wanneer u kiest voor gevelreclame in combinatie met neon verlichting dan zijn er twee zaken waar u rekening mee moet houden:

 1. Vergunning; Een vergunning is onmisbaar wanneer je een wijziging wilt aanbrengen in uw gevelreclame. I AM reclame weet precies welke informatie de gemeente nodig heeft bij een dergelijke aanvraag en kan hierbij ondersteunen.
 2. Statische berekening; Bij het plaatsen van een neon lichtreclame op het dak is een statische berekening enorm belangrijk. Uit deze berekening volgt namelijk of het dak geschikt is voor plaatsing van de lichtreclame. Bij de berekening wordt onder andere rekening gehouden met betonbelast, windkracht en dakconstructie. Ook hierbij helpt I AM reclame u.

Vragen over lichtreclame?

Wat kost lichtreclame?

Wij hebben lichtreclame voor ieder budget. De prijs is onder andere afhankelijk van het gekozen materiaal, de grootte van het bord, verlicht/onverlichte reclame etc. Bel ons op 038 454 74 78 en wij geven u graag meer informatie hierover.

Heb ik een vergunning nodig voor lichtreclame?

In 50% – 60% in de gevallen heeft u geen vergunning nodig. Zit u middenin een woonwijk of binnenstad? Dan is er vaak wel een vergunning nodig. Mocht u een vergunning nodig zijn, dan regelen wij dit voor u! Bel ons op 038 454 74 78 voor meer informatie over vergunningen voor lichtreclame.

Hoelang gaat lichtreclame mee?

Wij hebben projecten uitgevoerd waar de lichtreclame al 15 jaar hangt en er nog mooi uitziet. Dit hangt af van de weersomstandigheden, de blootstelling aan UV licht en het onderhoud van de lichtreclame.

Wat is de levertijd van lichtreclame?

Het leveren van de lichtreclame is in overleg. Gemiddeld is de levertijd 6 weken, volledig gemonteerd.

Lichtreclame Zwolle
Lichtreclame Zwolle

Waarom lichtreclame van I AM reclame?

 • Wij komen altijd ter plaatse.
 • Altijd komt het idee van ons, dus onze creativiteit.
 • We maken een compleet voorstel.
 • Prijs en levertijd altijd in overleg. Welke materialen ook in overleg! Maar altijd met een perfect advies.
 • De prijs is altijd in overleg i.v.m. met het budget.
 • Gevestigd in Zwolle, maar gespecialiseerd in lichtreclame door heel Nederland.
 • Het uitgangspunt is attentiewaarde!!

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw bedrijf? Neem dan contact op met I AM reclame. We zijn te bereiken via de telefoon: 038 454 74 78, via de mail: info@iamreclame.nl of kom gerust eens langs bij ons in Zwolle. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag over lichtreclame.

Binnen één uur teruggebeld!

  Voorbeelden